Actuele nieuwsberichten

11 jul 2017

Start restauratie en groot onderhoud Domkerk Utrecht

Nico de Bont is deze week gestart met de restauratie van de beeldbepalende Domkerk in Utrecht. De werkzaamheden betreffen met name het restaureren van diverse natuurstenen onderdelen van de Utrechtse Domkerk.

11 jul 2017

Magnifiek wonen in een monument

Wonen in de kapel van ‘Parc Glorieux’ is bijzonder: een karakteristieke plek, op een gewilde locatie, in een eigentijds en onderhoudsvriendelijk appartement met een unieke uitstraling. De appartementen in Kapel Parc Glorieux vanaf 12 juli verkoop!

05 jul 2017

Renovatie Maastunnel gestart

Na 75 jaar moet de tunnel grondig worden gerenoveerd. TBI-ondernemingen Mobilis, Croonwolter&dros en Nico de Bont renoveren en restaureren de 1373-meter lange Maastunnel in opdracht van de gemeente Rotterdam.

27 jun 2017

Monumentenservice Nico de Bont restaureert Cinema Royal

Aan de Hinthamerstraat 26 in 's-Hertogenbosch staat de voormalige bioscoop Cinema Royal. De voorgevel van dit gemeentelijk monument is onlangs door de Monumentenservice van Nico de Bont prachtig gerestaureerd.

02 jun 2017

Duvelhok Tilburg viert éénjarig bestaan

Duvelhok bestaat op de kop af één jaar en viert dat met een kleurrijke expositie van Luc Verschuuren. Van 17 juni tot en met 3 september is er veel nieuw werk te zien van deze popartkunstenaar die werkt in de traditie van Andy Warhol en Roy Lichtenstein.