1ste lustrum: 5 jaar Nico de Bont Amsterdam

08 nov 2022

Eind 2017 openden wij een vestiging in het Olympisch Stadion in Amsterdam om met liefde voor het vak monumenten in de Randstad toekomstwaarde te kunnen geven. Dicht in de buurt bij onze opdrachtgevers, zodat we echt samen konden werken aan het behoud van cultuur historisch erfgoed. Begin november vierden we vol trots ons eerste lustrum.

Dagelijks werken wij in opdracht van de Rijksoverheid, gemeenten, musea, vastgoedbezitters, investeerders en onderwijsinstellingen aan het verduurzamen en behouden van Randstedelijk erfgoed, zonder de monumentale waarde aan te tasten. Dat doen we in teamverband met partners en specialisten die onze passie voor historische werken delen.

Inmiddels hebben we mooie spraakmakende projecten in en rondom Amsterdam op mogen leveren, zoals Het ARTIS - Groote Museum, De Hollandsche Manege en Nieuwe Plantage. Meer recent werken wij aan de restauratie van het Nationaal Monument op de Dam, het Stedelijk Gymnasium in Haarlem en de 9 historische bruggen van de Oranje Loper in Amsterdam.

Wij kijken uit naar de komende 5 jaar waarin we, samen met onze specialistische partners, nog meer bijzondere monumenten restaureren, onderhouden of een nieuwe functie geven. Onze vakmensen zijn er klaar voor!