Magnifiek wonen in een monument

11 jul 2017

Lelieveld Makelaardij

De kroon op Parc Glorieux

Op de karakteristieke plek ‘Parc Glorieux’ in Vught worden de laatste uitzonderlijke woningen gerealiseerd in de monumentale kapel van voormalig meisjespatronaat ‘Mariaoord’. Na de herontwikkeling van het patronaat en klooster tot fraaie appartementen en de nieuwbouw aan de achterzijde van het monumentale pand, komt de laatste fase in zicht. Kapel Glorieux vormt met haar volstrekt unieke appartementen de kroon op ‘Parc Glorieux’, dat zijn naam dank aan de weidse parktuin waarmee de gebouwen omgeven zijn.

Wonen met allure

De prachtige gotische kapel – met een Rijksmonumentale status – wordt omgebouwd tot 6 eigentijdse appartementen met allure. De omvang van de appartementen varieert van 103 tot 162m2. Kenmerkend zijn de enorm hoge plafonds (tot wel 4,5 meter), de historische details en gotische raampartijen, die voor een zeer bijzonder ambiance en prachtige lichtinval zorgen. Elke woning heeft een eigen karakter en een privé buitenruimte waar u kunt genieten van de schitterende parktuin. U heeft per appartement twee eigen parkeerplaatsen op het afgesloten terrein en naast een functionele inpandige berging heeft u de beschikking over een overdekte afsluitbare fietsenstalling.

Unieke ligging
‘Parc Glorieux’ grenst aan het Park Reeburg en maakt deel uit van de landgoederenzone in de gemeente Vught. Het centrum van Vught en het NS-station liggen op loopafstand en u bent slechts enkele minuten verwijderd van de uitvalswegen en de A2.

Wonen in de kapel van ‘Parc Glorieux’ is bijzonder: een karakteristieke plek, op een gewilde locatie, in een eigentijds en onderhoudsvriendelijk appartement met een unieke uitstraling. Kortom: genieten in stijl van rust, ruimte en allure. Met recht ‘markant wonen in Vught’.

De verkoop van de appartementen start 12 juli. Wilt u meer informatie?

Klik hier
  • Kapel

  • Appartement 1

  • Appartement 2

  • Appartement 3

  • Appartement 4

  • Appartement 5

  • Appartement 6