Open Monumentendag 2017

08 sep 2017

In het weekend van 9 en 10 september 2017 zijn meer dan vierduizend prachtige monumenten in heel Nederland gratis toegankelijk voor iedereen. Het is dé kans om een plek te bezoeken waar je normaal niet zo snel komt, of om mee te doen aan een eenmalige activiteit. Ook projecten waar Nico de Bont werkzaam is, zijn deze dag te bewonderen.

Eusebiuskerk Arnhem

Ook de iconische Eusebiuskerk in Arnhem opent deels haar deuren tijdens de Open Monumentendag. U kunt de toren van de kerk bekimmen en genieten van een prachtig uitzicht over de stad Arnhem en omgeving. Wij zijn tijdens de rondleidingen aanwezig voor het beantwoorden van al uw restauratievragen.

Aula Crooswijk Rotterdam

De karakteristieke aula van de begraafplaats Crooswijk is door ons gerestaureerd en verbouwd. Het eindresultaat is tijdens de Open Monumentendag te bekijken. U kunt op eigen gelegenheid een wandeling over de begraafplaats maken. Maar er is zoveel meer te doen: rondleidingen, muziek, workshop vilten, demonstraties houtbewerken. Kom gerust langs en laat u verrassen door deze groene oase in de drukke stad. Deze bijzondere locatie is van 10:00 - 17:00 geopend.

Troostrijk Crooswijk – de kapel | deel 1