Podcast Studio Slachtstraat

Podcast Studio Slachtstraat

18 sep 2020

Op slechts een steenworp afstand van de Neude in Utrecht, ligt al eeuwenlang de Slachtstraat. Vroeger was dit het domein van vleeshouwers, maar binnenkort verschijnt op deze plek een nieuw filmtheater: Filmtheater Slachtstraat. Filmmaker & ondernemer Jos Stelling en de eigenaar van het pand, het Utrechts Monumentenfonds, ontwikkelen hier een filmtheater. Zo geven zij deze bijzondere plek, terug aan de stad.

Met deze podcast, Studio Slachtstraat, blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond deze transformatie en ontdek je welke mooie verhalen zich op deze bijzondere plek hebben afgespeeld.

#4 – INTERVIEW – ROEL MAAS EN EVELIEN SCHRIJVER VAN AANNEMERSBEDRIJF NICO DE BONT – OVER DE RESTAURATIE VAN DE DOM, EEN FILMTHEATER INBOUWEN EN VAKMANSCHAP

Luister hier

Deze Podcast wordt gemaakt door Gerhard te Velde, podcastmaker en ondernemer. Hij gaat in gesprek met Roel Maas en projectleider Evelien Schrijver. 

Je kunt Studio Slachtstraat beluisteren via iTunes, Spotify, of een eigen podcastapp naar keuze. Je kunt ook terecht op www.utrechtsmonumentenfonds.nl.