Woonzorglocatie Sint Jozefpaviljoen bereikt hoogste punt

23 mei 2019

De nieuwe woonzorglocatie aan de Graaf Florisweg 77 bereikte dinsdag 22 mei het hoogste punt. In het voormalig rooms-katholiek ziekenhuis en weeshuis Het Sint Jozefpaviljoen verwezenlijkt Domus Magnus luxe woonzorgappartementen. Naar verwachting begroet dit erkend gemeentelijk monumentale pand haar eerste bewoners in december 2019.

Dit letterlijke hoogtepunt ging niet onopgemerkt voorbij. Mariska Tichem, algemeen directeur van Domus Magnus, hield een toespraak op locatie.  

In Het Sint Jozefpaviljoen worden 34 woonzorgappartementen gerealiseerd, verspreid over drie woonlagen. De appartementen bestaan uit een woonkamer, een ruime slaapkamer of slaapgedeelte, een kitchenette en een eigen badkamer met douche en toilet. Het gebouw wordt volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van ouderen. Daarnaast worden er gezamenlijke algemene ruimtes verwezenlijkt zoals een restaurant, woonkamer en activiteitenruimte. Het ruime oppervlak tussen de Graaf Florisweg en het historische pand biedt volop mogelijkheden voor het realiseren van een grote buitenruimte voor de toekomstige bewoners. 
 

Meer informatie over deze duurzame herbestemming?

Klik hier