Kennismaking met Mansion Bos & Ven Oisterwijk

Written by Els van Esch
27 mei 2021

Op één van de allermooiste plekken van Noord-Brabant herbestemmen wij een voormalig hotel tot 14 luxe appartementen en lofts. Het is de plek waar ooit de Koningin op bezoek kwam, en ook ministers hun samenkomst organiseerden. Het betreft het voormalige hotel Bos & Ven, aan het idyllische Klompven, op slechts een steenworp afstand van het centrum van het mondaine Oisterwijk.

Het gemeentelijk monument uit 1919 wordt met zorg én behoud van de historische elementen en chique uitstraling verbouwd en voorzien van hedendaagse luxe en comfort.

Ieder appartement in het gebouw kent zijn eigen kwaliteiten. Zo hebben de appartementen op de parterre een prachtig terras rondom de woning met uitzicht over de tuin. Sommige appartementen op de verdieping kunnen genieten van de imposante authentieke erkerramen in de woning en de appartementen op de bovenste woonlaag worden als een zogenaamde loftwoning aangeboden waardoor de koper alle vrijheid heeft om het appartement naar eigen wens in te delen. Deze loftwoningen zijn direct onder de compleet vernieuwde kap gelegen waardoor het loft gevoel nog extra wordt benadrukt.

In het gebouw worden alle appartementen met een lift bereikbaar. Op het eigen afgesloten buitenterrein kunnen alle bewoners straks gebruik maken van de dubbele eigen carport en buitenberging. Verder kunnen de gezamenlijke bewoners een aantal ruimten op de parterre naar eigen wens bestemmen (denk hierbij aan een gezamenlijke fitnessruimte, bibliotheek oid).

Alle appartementen hebben een unieke indeling. De gebruiksoppervlakten variëren van 77 tot 172 m². De appartementen zijn voorzien van een verwarmings- en koelinstallatie. In de woonkamer en de slaapkamers is de koeling regelbaar.

Er zijn nog een paar woningen beschikbaar. Meer weten? Klik hier.