Nico de Bont neemt restauratieactiviteiten Heijmans over

Per 1 april 2021 heeft aannemingsbedrijf Nico de Bont de restauratieactiviteiten van Heijmans overgenomen. Goede vakmensen zijn schaars en we zijn blij dat we ons team met deze ervaren specialisten hebben kunnen versterken.

Waterbouwkundige restauraties

“Wij zijn heel blij met de overname van dit team en hun werken,” zegt directievoorzitter Boudewijn de Bont. “Het gaat hier om echte vakmensen, met veel expertise op het gebied van complexe waterbouwkundige restauratieprojecten. Al decennialang werken zij aan de restauratie van de Bossche Vestingwerken en aan tal van historische forten, bruggen en sluizen. Een specialisme dat naadloos aansluit bij ons eigen team.” De overname betreft tien medewerkers en twee projecten. 

Vakmanschap

Hij vervolgt: “Dit soort werk vraagt om veel vakmanschap. Voor een verantwoorde uitvoering ervan zijn goede restauratiemetselaars essentieel. Deze zijn echter niet eenvoudig te vinden. Het is dan ook erg mooi dat we ons team op deze manier fors kunnen versterken. Daar komt nog bij, dat de geografische spreiding van hun werken, in Zuid-Nederland en de Randstad, goed aansluit bij die van ons. De projecten kunnen we perfect aansturen vanuit onze vestigingen in Vught en Amsterdam.”

Overdracht met een gerust hart

Ook Heijmans heeft een goed gevoel bij de overdracht. Directeur Jan Kleijn van Heijmans Woningbouw: “Aannemingsbedrijf Nico de Bont uit Vught had direct onze voorkeur. Een absoluut toonaangevend restauratiebedrijf dat - net als wij - met passie het vak uitvoert én dat voorop loopt als het gaat om innovaties. Bovendien is het een solide partij uit het TBI-concern. We dragen onze werken en mensen dan ook met een gerust haar aan hen over.”

Stuur artikel door