Onderhoud

Hoogwaardig behoud begint bij hoogwaardig onderhoud

Hecht u waarde aan kwalitatief hoogwaardig behoud van uw monument? Onze ervaren restauratie- en onderhoudsmedewerkers beschikken over al het technisch vakmanschap dat nodig is. En minimaal net zo belangrijk: zij werken met ziel en zaligheid aan het planmatig en preventief onderhoud van uw monument.

Hoge kwaliteitstandaarden

Bij het werk aan uw monument staan de marktwaarde én emotionele waarde ervan centraal. Of het nu gaat om een groot gebouw zoals een kerk, klooster, of kasteel, of om een kleinschaliger object als een woning, molen of boerderij: kwaliteit staat voorop. En vraagt uw monument om aanvullende, specialistische kennis en kunde? Dan werken wij uitsluitend samen met speciaal geselecteerde onderaannemers. Partijen die net zoals wij  passie voor het vak hebben en volgens onze hoge kwaliteitsstandaarden werken.

Moniek van Hoof

MJOP’s

Als u ook op de lange termijn grip wilt hebben op uw onderhoud maken wij met genoegen een meerjarenonderhoudsplan voor u. Hierin nemen we al het gewenste en benodigde onderhoud op, in de juiste volgorde en fasering in tijd en in kosten. Zo weet u steeds waar u aan toe bent.

Subsidie aanvragen?

“Hebt u behoefte aan hulp bij het aanvragen van subsidies of vergunningen? Neemt u dan zeker contact met mij op. Mijn collega’s en ik zijn u graag van dienst.”

Enkele werken van onze Monumentenservice

  • Villa Salve Viator Breda

  • Woonhuis 's-Hertogenbosch

  • Heerenhuys de Heuvel Rotterdam

  • Zwanenbroedershuis 's-Hertogenbosch

  • Stadhuis Klundert

  • Raadhuis Vught

  • Begraafplaats Crooswijk Rotterdam

Stadhuis Klundert heeft originele kleurstelling terug

Lees meer

Onthulling gerestaureerde panden Bisschop Zwijsen Tilburg

Lees meer