k

Hoera, Nico de Bont komt naar de randstad

Roadtrip 7 november 2017

Goed nieuws voor historische en karaktervolle panden in het westen des lands. Wij hebben een vestiging in de Randstad geopend. Om dat te vieren gingen we op reis. Boudewijn de Bont, Roel Maas en Eddy de Veer reden die dag fysiek van Vught naar Amsterdam.

Sfeerimpressie van de Roadtrip door VanSelfieBV

Interessante gesprekken

Onderweg namen er interessante mensen plaats op hun achterbank, reden zij langs bijzondere projecten en stelden zij actuele thema’s en vraagstukken aan de orde tijdens een ronde tafel gesprek met experts uit het restauratieveld. Onze gasten 'op de achterbank' : Janneke Bierman van Bierman Henket Architecten, Jurjen van Beek, adviseur restauraties/architect bij de gemeente Rotterdam en Haig Balian, directeur van Stichting Natura Artis Magistra voerden bijzondere gesprekken over de toekomst van ons erfgoed. Onze tafelgasten bespraken actuele themas in de erfgoedsector: Tobias Verhoeven (Synchroon), Sylvia Pijnenborg (BOEi), Bastiaan van de Kraats (1meter98 Architecten), Birgit Dulski (Nyenrode Business Universiteit/Nibe).

Deze bijzondere ‘achterbankgesprekken’ zijn gedocumenteerd en kunt u straks hier terugvinden. Net als de dialoog tijdens het rondetafelgesprek. Wilt u als eerste deze beelden ontvangen en op de hoogte blijven? Laat dan hier uw emailadres achter, dan hoeft u niets te missen.

Ik wil graag op de hoogte blijven