Timmermannen gezocht

Wij zoeken timmerlieden die willen werken aan de mooiste monumenten. Veel van onze restauratieprojecten zijn Nederlandse iconen. Zoals de Domtoren in Utrecht, Theater Tuschinski in Amsterdam, de Sint-Janskathedraal in Den Bosch of het Binnenhof in Den Haag.

Hart voor het vak

Wij willen onze Nederlandse monumenten behouden en doorgeven aan volgende generaties. Dat doen wij met veel passie voor ons vak en voor ons Nederlandse erfgoed. 

Wij zoeken ervaren vakmensen met oog voor detail. Maar ook leergierige timmerlieden die zich willen ontwikkelen in het restauratievak. 

Wat neem jij mee?

  • Een afgeronde Timmeropleiding, LTS Bouw of VMBO Bouw;
  • Enkele jaren werkervaring, bij voorkeur in restauratie- of renovatieprojecten;
  • Een geldig VCA Basis certificaat, want veiligheid is prioriteit!
  • Rijbewijs B;
  • En veel enthousiasme om lekker aan de slag te gaan!
     

Een belangrijk project waar wij de komende jaren aan werken is de renovatie van het Tweede Kamercomplex op het Binnenhof in Den Haag. Werk je mee?

Wat bieden wij jou?

Bij Nico de Bont kom je terecht in een gezellig bedrijf vol kennis, ervaring en bevlogenheid. Je collega's zijn echte vakmensen. We helpen elkaar groeien in het vak. We realiseren samen de mooiste projecten voor onze opdrachtgevers. 

Nico de Bont is onderdeel van TBI. Eén van de grootste bouwbedrijven van Nederland. Dat betekent dat alles goed is geregeld voor onze medewerkers. Je krijgt een goed salaris, pensioen en veel vakantiedagen. Je kunt bij TBI opleidingen volgen. En kinderen van vaste medewerkers krijgen een studietoelage uit het TBI Studiefonds!

Heb je vragen? 

Nicole Olislagers helpt je graag verder. Je kunt haar bereiken via n.olislagers@nicodebont.nl of 06-58 83 61 69

Solliciteer bij Nico de Bont