Team V&O

Team V&O en contact

Meer weten?

Wilt u uw monument onderhouden, transformeren, verduurzamen of verbouwen? Wij staan voor u klaar! Belt u dus gerust eens met ons team van Verbouw & Onderhoud voor vrijblijvend advies-op-maat. Want of u nu een particulier, bedrijf, instelling, stichting of kerkbestuur bent, we denken altijd graag met u mee.

Ons team

Maak kennis met onze medewerkers:

Moniek van Hoof, uw contactpersoon voor particuliere opgaven

 

“Voor mij staat persoonlijk contact met u centraal. Liefst op een gemoedelijke manier. Ik heb een passie voor monumentale woningen en interieurs en denk graag met u mee over kansen en mogelijkheden. Ook als het gaat om subsidies en meerjarenonderhoudsplannen.”

Vincent Stolk, uw contactpersoon voor stichtingen en overheden

 

“Ik krijg echt energie van ‘restaureren-op-maat’. Niets mooier dan het zoeken en vinden van oplossingen, waarmee kwaliteit, tijd, financiële mogelijkheden en de monumentale waarde van uw monument in balans zijn.”

Maarten van der Steen, uitvoerder en direct aanspreekpunt

 

“Ik ben pas tevreden als de klant dat is. Om dat te bereiken, verplaats ik mij in u en uw wensen, vanuit een praktische benadering. Richting onze vakmannen zeg ik altijd: maak het zoals je het thuis wilt hebben en doe er dan nog een schepje bovenop!”

 

Kees Raaijmakers, hoofd V&O en uw contactpersoon voor de zakelijke (vastgoed)markt

 

“Mijn motto is: alleen win je een wedstrijd, samen word je kampioen. Ofwel, grote successen haal je alleen door bewust samen te werken en gebruik te maken van elkaars krachten. Ik gá dan ook voor openhartige en intensieve partnerships en duurzame relaties.”

Kees Raaijmakers

Vakteam V&O

Onze bedreven medewerkers die uw wensen waarmaken met vakmanschap in de breedste zin van het woord!