Verbouw & Onderhoud

Voor wie?

Voor organisaties én particulieren

Onze persoonlijke en ‘hands-on’ manier van werken, spreekt veel verschillende type klanten aan. Zo werken wij dagelijks voor overheden, stichtingen en de vastgoedmarkt, maar óók veel voor particulieren. De manier waarop we u kunnen bijstaan, is dan ook even praktisch als uiteenlopend…

 

  • Hebt u een woonhuismonument in particulier bezit?

We kunnen u in de volle breedte ondersteunen bij al uw onderhouds- en verbouwwensen, waarbij verduurzaming, en duurzaam en circulair werken een steeds grotere rol spelen.

  • Acteert u namens een stichting of overheid?

Het (jaarlijks) onderhoud van uw monumentaal vastgoed, van uitvoering tot complete ontzorging in meerjarenonderhoudsplannen en subsidieaanvragen is bij ons in kundige handen.

  • Bent u actief op de monumentale vastgoedmarkt?

Wij zorgen ervoor dat de realisatie van uw onderhouds-, herbestemmings-, transformatie- en verbouwingsopgaven financieel in balans is met uw einddoel.

Veel vaste klanten; ook voor subsidieaanvragen

Ons klantenbestand kenmerkt zich door de grote hoeveelheid vaste klanten. Zij vragen ons steeds weer voor hun onderhouds- en verbouwplannen. Maar zij weten ons bijvoorbeeld ook ieder jaar te vinden voor ondersteuning bij het aanvragen van instandhoudingssubsidies, voor rijksmonumenten (SIM) en voor woonhuis-rijksmonumenten. Een slimme keuze, aangezien onze medewerkers echte kenners op het subsidievlak zijn.