Werken bij Nico de Bont

Nico de Bont behoort tot de top van de Nederlandse restauratiebedrijven. Met trots werken we iedere dag aan het in optimale conditie brengen van onze meest waardevolle monumenten. Dat doen we op een zo duurzaam mogelijke manier. Zodat de historische waarde bewaard voor een leefbare toekomst.

Opdrachtgevers kiezen niet alleen voor ons vanwege de passie en het vakmanschap van onze mensen, maar ook vanwege de manier waarop wij restauratie, herbestemming en verduurzaming vormgeven. Wij zetten daarbij alles op alles, om de beste te zijn. In ons vak en in innovatie, duurzaamheid en klantgerichtheid. We kijken continu vooruit hoe we nieuwe inzichten en ontwikkelingen kunnen benutten in ons werk, naar onze opdrachtgevers en de wereld om ons heen. Dat vraagt om betrokken en gedreven professionals die op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, luisteren naar de opdrachtgever en verantwoordelijkheid durven te nemen.

Nicole Olislagers-Nuijten

Ruimte voor groei en ontwikkeling

Nico de Bont heeft een modern sociaal beleid en er zijn vele opleidingsmogelijkheden. Door de opbouw van kennis en ervaring zijn er voldoende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorstroming in de organisatie naar andere of hogere functies. Ook de arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. Salarissen zijn tenminste marktconform en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.

Wat ons allemaal bindt, is de passie voor het vak. Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. Als je daar een bijdrage aan wilt leveren, neem dan contact met ons op.

  • Vakmanschap

  • Vakmanschap

  • Open kantoor

  • Na het werk: sportieve activiteiten

  • Vakmanschap

  • Na het werk: sportieve activiteiten

  • Na het werk: sportieve activiteiten