Stage en afstuderen

Nicole Olislagers-Nuijten

Nico de Bont is met meer  dan 120  vakmensen de absolute top in restauratie en herbestemming van Monumentaal erfgoed in Nederland. Ons doel is om gebouwen met een rijke culturele historie een nieuw en lang leven te geven. Het liefst zo duurzaam mogelijk, zodat het monument  na restauratie voldoet aan alle bouweisen van de toekomst. Nico de Bont behoort tot de top van Nederland en heeft kennis van het  absoluut hoogwaardige restauratiewerk. Met projecten als de renovatie van de 2e  kamer in Den Haag, de Sint Janskerk in Den Bosch, het ARTIS-Groote Museum in Amsterdam en meer, spelen we een belangrijke rol in de verduurzamingsopgave voor de toekomst.

Stage of afstudeeropdracht

Voor leerlingen van het VMBO, MBO en het HBO bieden wij de mogelijkheid tot het volgen van een stage of het uitvoeren van een afstudeeropdracht. We bieden je een leeromgeving waarin je meewerkt in de organisatie of zelfstandig een afstudeerproject uitvoert. Wij geven je daarbij natuurlijk de begeleiding die nodig is om je stage of afstudeerproject tot een succesvol en leerzaam einde te brengen. Wil je meer informatie neem dan contact op met Nicole Olislagers-Nuijten.

 

“Op school gaan ze niet zo diep in op renovatie/restauratie van monumenten. Ik vind dat interessant en door mee te doen aan leuke projecten kun je zien hoe ze het renoveren van monumenten aanpakken.”

Mackelthy

Als deelnemer van Bouwteam zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires en afstudeerders. Wij maken graag kennis met jou!

Meld je aan via www.kiesbouwteam.nl