Stage en afstuderen

Nicole Olislagers-Nuijten

Nico de Bont is met meer  dan 120  vakmensen de absolute top in restauratie en herbestemming van Monumentaal erfgoed in Nederland. Ons doel is om gebouwen met een rijke culturele historie een nieuw en lang leven te geven. Het liefst zo duurzaam mogelijk, zodat het monument  na restauratie voldoet aan alle bouweisen van de toekomst. Nico de Bont behoort tot de top van Nederland en heeft kennis van het  absoluut hoogwaardige restauratiewerk. Met projecten als de renovatie van de 2e  kamer in Den Haag, de Sint Janskerk in Den Bosch, het ARTIS-Groote Museum in Amsterdam en meer, spelen we een belangrijke rol in de verduurzamingsopgave voor de toekomst.

Stage of afstudeeropdracht

Voor leerlingen van het VMBO, MBO en het HBO bieden wij de mogelijkheid tot het volgen van een stage of het uitvoeren van een afstudeeropdracht. We bieden je een leeromgeving waarin je meewerkt in de organisatie of zelfstandig een afstudeerproject uitvoert. Wij geven je daarbij natuurlijk de begeleiding die nodig is om je stage of afstudeerproject tot een succesvol en leerzaam einde te brengen. Wil je meer informatie neem dan contact op met Nicole Olislagers-Nuijten.

 

Afstudeeropdracht voor een 'monument talent'

 

Onderzoek de CO2 footprint van monumentale herbestemming

Hoe duurzaam is het hergebruik van een monument nu echt? Tijdens deze afstudeeropdracht ga je aan de slag met circulariteit en de CO2 footprint van een monument. Hoeveel CO2  bespaar je door hergebruik van een casco monument in vergelijking tot volledige nieuwbouw? En hoe kunnen we nog meer CO2  besparen tijdens de herbestemming van een monument (denk aan materialen, transport, circulariteit, etc.)?
Daarvoor vragen we jouw expertise!

Interesse?

Stuur een e-mail met informatie over wie je bent, je motivatie voor deze opdracht en afstudeerrichting naar Nicole Olislagers-Nuijten via de contactgegevens hierboven. Wij nemen contact met je op voor een gesprek.