Word jij onze nieuwe Bontgenoot?

Begin je net aan jouw carrière in de wereld van erfgoed en bouw of heb je al ruime tijd werkervaring? Bij Nico de Bont hebben we voor iedereen met passie, bevlogenheid en relevante kennis en kunde ruimte om bij de dragen aan het behoud van ons monumentale erfgoed.

Onze - vaak iconische - projecten en werkzaamheden bieden jou veel mogelijkheden om niet alleen een baan te vinden die bij je past. We helpen je ook bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Want blijven leren en ontwikkelen vinden we belangrijk. Zodat jij alle kansen krijgt om jouw potentieel optimaal in de praktijk te brengen.

Werken bij Nico de Bont

Voor de toekomst van ons verleden, dat is ons doel. Om cultuur, geschiedenis en verhalen te behouden en door te geven aan volgende generaties staan vakmanschap, innovatie en duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Zo werken onze collega’s aan de meest unieke projecten, met veel passie en in een gezellige, familiaire sfeer. Dat doen we niet alleen, maar samen met elkaar.

Werken bij TBI

Je ervaart als werknemer bij Nico de Bont niet alleen de voordelen van een mooie baan bij een middelgroot (familie)bedrijf. Je hebt ook de goed geregelde arbeidsvoorwaarden en toekomstkansen van TBI tot je beschikking. Als je bij een TBI-onderneming komt werken, dan ga je aan de slag bij een organisatie met een grote maatschappelijke betrokkenheid.

TBI is niet beursgenoteerd en de enige aandeelhouder is stichting TBI. De stichting draagt onder andere bij aan het behoud van cultureel erfgoed, aan opleidingen van TBI-medewerkers én aan de studie van de kinderen van medewerkers. Vanuit de TBI Klimaattrein zetten we vol in op versnelling richting de Parijs-doelstellingen binnen de bouwsector. 

TBI is een netwerkorganisatie van 20 verschillende ondernemingen. Samen zijn we één van de grootste techniek-, bouw- en infraconcerns van het land. Samen met TBI biedt Nico de Bont uitstekende opleidingskansen en je hebt toegang tot praktijkkennis van je collega’s bij de andere TBI-ondernemingen. Zo helpen meer dan 6.000 collega’s je verder in je werk. 

Werken en leren bij Nico de Bont

Wij bieden jou:

 • Een fijne werkplek op kantoor in Vught of Amsterdam of op bijzondere bouwplaatsen in Nederland
 • Ruim 250 bevlogen collega’s
 • Gezellige teamactiviteiten
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bouw & Infra
 • Een duurzaam inzetbaarheidsbudget
 • Een goed (excedent) pensioen bij bpfBOUW
 • Een collectieve zorgverzekering
 • De mogelijkheid om thuis te werken
 • Volop ontwikkelmogelijkheden (onder andere TBI adcmy, TBI Praktijkfonds)
 • TBI Studiefonds: tegemoetkoming studiekosten voor je schoolgaande of studerende kind(eren)
 • Personeelsvereniging

Met collega's

Tijdens het werk, maar ook na werktijd worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Waarin je met collega's kennis deelt, netwerkt en werkt aan je vitaliteit. Met de hele onderneming, je afdeling of vanuit de personeelsvereniging. Collega's jonger dan 35 jaar sluiten zich aan bij het jongerennetwerk HB Connect om samen op te trekken, elkaar te inspireren en te helpen groeien en ontwikkelen. 

Wat ons bij Nico de Bont en binnen TBI allemaal bindt, is de passie voor het vak met de blik op de toekomst. Vakmanschap, innovatie en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. Herken jij je daar ook in?

Heb je vragen?

Nicole Olislagers
Recruiter Nico de Bont
Voor meer informatie over vacatures en sollicitatieprocedure.
"Staat jouw ideale baan er niet tussen, maar wil je graag kennismaken met Nico de Bont? Stuur dan een open sollicitatie per e-mail of bel me!"
Nicole Olislagers

Jouw nieuwe werkplek?

Kantoor Vught

Kantoor Amsterdam

Op de bouwplaats