Word jij onze nieuwe Bontgenoot?

Begin je net aan jouw carrière in de wereld van erfgoed en bouw of heb je al ruime tijd werkervaring? Bij Nico de Bont hebben we voor iedereen met passie, bevlogenheid en relevante kennis en kunde ruimte om bij de dragen aan het behoud van ons monumentale erfgoed.

Onze - vaak iconische - projecten en werkzaamheden bieden jou veel mogelijkheden om niet alleen een baan te vinden die bij je past. We helpen je ook bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Want blijven leren en ontwikkelen vinden we belangrijk voor jou. Zodat je alle kansen krijgt om jouw potentieel optimaal in de praktijk te brengen.

Werken en leren bij Nico de Bont

Onderdeel van TBI

Je ervaart als werknemer bij Nico de Bont niet alleen de voordelen van een baan bij een middelgroot (familie)bedrijf. Je hebt ook de goed geregelde arbeidsvoorwaarden en toekomstkansen van TBI tot je beschikking. Als je bij een TBI-onderneming komt werken, dan ga je aan de slag bij een bedrijf met een grote maatschappelijke betrokkenheid. Zo dragen we bij aan het behoud van cultureel erfgoed, door monumentale gebouwen te verbouwen, renoveren en verduurzamen. En met een studiefonds voor kinderen van medewerkers richten we ons op de toekomst.

TBI is een netwerkorganisatie, bestaande uit 20 verschillende ondernemingen. Samen zijn we één van de grootste techniek-, bouw- en infraconcerns van ons land. Samen met TBI biedt Nico de Bont uitstekende opleidingskansen en je hebt toegang tot praktijkkennis van je collega’s bij de andere TBI-ondernemingen. Zo helpen meer dan 6.000 collega’s je verder in je werk. 

Schaatsen met collega's bij onze vestiging in het Olympisch Stadion in Amsterdam

Collega's doen samen mee aan de Vestingloop in Den Bosch

Met collega's

Tijdens het werk, maar ook na werktijd worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Waarin je met collega's kennis deelt, netwerkt en werkt aan je vitaliteit. Met de hele onderneming, je afdeling of vanuit de personeelsvereniging. Collega's jonger dan 35 jaar sluiten zich aan bij het jongerennetwerk HB Connect om samen op te trekken, elkaar te inspireren en te helpen groeien en ontwikkelen. 

Wat ons bij Nico de Bont en binnen TBI allemaal bindt, is de passie voor het vak met de blik op de toekomst. Vakmanschap, innovatie en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. Herken jij je daar ook in?

Heb je vragen?

Nicole Olislagers
Recruiter bij Nico de Bont
Voor meer informatie over vacatures en sollicitatieprocedure.